avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gratar la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gratar la parterul blocului

Locuiesc la et 1 al unui bloc cu 3 etaje dintr-un complex rezidential; apartamentul de la parter are gradina de 3X3 m2 in care vecinul si-a amplasat un gratar barbecue cu toate ca Regulamentul de Ordine Interioara interzice acest lucru. Am discutat cu administratorul care imi spune ca ar fi dreptul lui sa aiba gratar pe proprietatea privata si ca de fapt in ROI s-ar face referire doar la spatiile comune din complex.
Chiar asa sa fie? Stiam ca gratarele sunt permise doar in spatii special amenajate (de catre primarie)...
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2020
doctorATU, utilizator
ISU n-are nici o treabă, ați înțeles greșit.


latka a scris:

ISU n-are nici o treabă, ați înțeles greșit.


Cum n-are? Dar cine?
Faceți reclamație la IGSU, atunci. Ce temei legal aveți?


latka a scris:

Faceți reclamație la IGSU, atunci. Ce temei legal aveți?


Pai nu stiu. Asa mi a indicat dra. Ynocentia. De aceea am cerut explicatii in acest forum. Si voi vorbi cu un prieten de la pompieri.
Daca nu va puneti de acord?
La ce să ne punem de acord? Dacă aveți temei legal, puteți reclama, eu nu-l cunosc.

Alte discuții în legătură

Gratar tescan elena tescan elena Buna ziua, locuiesc intr-un cartier rezidential la parterul unui bloc. Am cumparat apartamentul impreuna cu o gradina de cca 80 de metrii patrati cu latime de ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc dragodado dragodado buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)