avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer salariati

Buna ziua

In cazul unui transfer de intreprindere, se vor transfera si contractele de munca al salariatilor aflati in concediu crestere copil si somaj tehnic? Avand in vedere ca aceste contracte sunt suspendate.
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
Florescu Madalina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 5 Noiembrie 2020
Da, se vor transfera si contractele de munca al salariatilor aflati in concediu crestere copil si somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de concediu maternal si de indemnizatia de crestere a copilului daca am fost in somaj tehnic. Mahoree Mahoree Buna ziua! As avea nevoie si eu de o lamurire. Lucrez de 3 ani si jumatate la aceeasi companie iar din data de 23 martie sunt in somaj tehnic ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru un salariat care detine si o intreprindere individuala bianca38 bianca38 Buna ziua, sunt insarcinata in 4 luni si sunt angajata la o societate comerciala, in paralel detin si o intreprindere individuala. Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in somaj tehnic omerisca omerisca Buna ziua, Doresc sa va intreb unde trebuie depus certificatul medical pt. concediu medical in cazul in care sunt in somaj tehnic? Deasemenea m-ar intersa sa ... (vezi toată discuția)