avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pierdut hotararea judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pierdut hotararea judecatoreasca

Buna seara!
Am pierdut hotararea judecatoreasca definitiva de divort, in care se preciza si incrediintarea copilului, in urma cu 10 ani. Am nevoie de ea urgent, altfel nu i se poate face cartea de identitate, in termenul legal. Cui ar trebui sa ma adresez pentru a obtine o copie a hotararii judecatoresti? Se poate si online sau prin posta? Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2020
sflorin_1316, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:29, 6 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este necesar sa adresati solicitare oficiala la instanta care a dispus hotararea judecatoreasca
Conditionat de interesul dv este de preferat ca demersurile sa le realizati personal prin audienta la presedintele de instanta fie la registratura
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea o sa reușiți să uegentati fiecare instanta are ritmul propriu în care lucrează în funcție de gradul de încărcare etc.Sunati la registratura și întrebați cum sa procedati,procedurile diferă sunt instanțe unde este nevoie de programare,la unele se depune cererea personal și se transmite prin posta etc.Daca e vorba de o instanță din"provence"unde oamenii sunt mai înțelegători și volumul de muncă e mai mic poate reușiți mai repede daca e in Bucuresti nici o sansa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare hotarare iulian1958 iulian1958 Instanta s-a pronuntat pe 18 iunie 2013. Nici pana azi-29 mai 2014- hotararea nu s-a redactat, desi am depus si cerere de urgentare a redactarii... In curand ... (vezi toată discuția)
Comunicat mj referitor la posibilitatea de a transmite partilor hotararile in format electronic tzuku51 tzuku51 Am citit pe sit-ul MJ un comunicat pe care il redau partial. Stie cineva mai mult? A intrat in vigoare? Daca da,cu ce act normativ? Comunicat de presa ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru persoana disparuta florina.ciurca florina.ciurca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau informatii referitoare la curatela, avand in vedere cele mentionate mai jos: O cunostinta doreste sa instituie ... (vezi toată discuția)