Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Numele meu este Nadia si va rog sa ma ajutati cu un ...

Actionare in instanta de catre fostul sot

Buna ziua!

Numele meu este Nadia si va rog sa ma ajutati cu un sfat in vederea rezolvarii unei situatii neplacute.
Am un credit la banca pe care nu l-am returnat la timp, acesta ajungand la executor. Problema este ca la acest credit coplatitor este fostul sot care m-a actionat in judecata chiar daca i-am comunicat ca ii voi plati sumele poprite de catre executor. Va rog sa imi dati un sfat cum ar trebui sa procedez in acest caz.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
ND2101, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:47, 10 Noiembrie 2020
De unde putem noi sa ghicim ce solicita soțul.in cererea de chemate în judecat,,ce argumente invoca etc.Mergeti cu actele la un avocat pentru o consultație în care sa va lămuriți cum sa acționati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea și eu nevoie de un sfat sau o lămurire. ... Aniiii Aniiii Buna ziua, As avea și eu nevoie de un sfat sau o lămurire. In 2016 am luat un credit de tip prima casa, fiind căsătorită. In 2017 am divorțat și ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata credit Cornelia.Elena Cornelia.Elena In anul 2008 am contractat un credit la o banca, ale carui rate nu am putut sa le platesc incepand din iunie 2009. Am incercat sa negociez cu banca, in vederea ... (vezi toată discuția)