avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara!Am fost prins baut la volan,prima data am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara!Am fost prins baut la volan,prima data am avut 0.61 ...

Buna seara!Am fost prins baut la volan,prima data am avut 0.61 in fiola,iar a doua oara am fost prins cu permisul suspendat si beat iar la volan.Daca nu platesc testele cat dureaza pana ma trimite in judecata sau daca se pot clasa dosarele
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 03:17, 13 Noiembrie 2020
Interesul dvs este sa se soluționeze cauzele cu celeritate, sens in care este indicat sa plătiți contravaloarea buletinelor de analiza toxicologica.
Angajati- va avocat și discutați cu el strategia apărării.
Eu zic sa va angajati avocat, nici vorba de clasare, ba chiar puteti face inchisoare cu executare la asemenea fapte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Bună seara! cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie ... Ade162018 Ade162018 Bună seara! Cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie de 0,86, a fost dus (după ce a fost testat cu fiola sau cum se mai zice) la IML sa i se facă ... (vezi toată discuția)
Dosar circulatie bogdandrei82 bogdandrei82 Am fost prins aseara la volan cu o alcolemie de 1,15. M-am ceratat cu cineva in parcare si pe scurt, m-a lovit si am dat cu fruntea de un perete. m-am taiat la ... (vezi toată discuția)