avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună, am o întrebare, dacă se poate să mă ajute ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună, am o întrebare, dacă se poate să mă ajute cineva: ...

Bună, am o întrebare, dacă se poate să mă ajute cineva: pentru cineva... Respectivul a depus actele pentru însoțitor pentru soția lui care este paralizată, în data de 26 septembrie, la primăria din localitate. Cei de acolo i-au spus că va primi primii prima îndemnizație în luna noiembrie. Este corect, sau trebuia să ia prima îndemnizație în Octombrie? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: emiliano zapata , utilizator 10:43, 17 Noiembrie 2020


emiliano zapata a scris:

Bună, am o întrebare, dacă se poate să mă ajute cineva: pentru cineva... Respectivul a depus actele pentru însoțitor pentru soția lui care este paralizată, în data de 26 septembrie, la primăria din localitate. Cei de acolo i-au spus că va primi primii prima îndemnizație în luna noiembrie. Este corect, sau trebuia să ia prima îndemnizație în Octombrie? Mulțumesc anticipat! Plizz!

Plata prestației sociale începe cu luna următoare depunerii cererii și încetează cu luna următoare expirării dreptului la prestația socială.
[ link extern ] /
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatia de insotitor pentru luna in care a decedat persoana cu handicap? simiuc_gelu simiuc_gelu Dacă persoana cu handicap grav a decedat pe 4 aprilie, se va beneficia de indemnizatie de insotitor pe luna aprilie ( completa, zilnica sau nimic ) ? La ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soția a primit certificatul de handicap pe 16 august,pe ... Radubotezatu2019@gmail.com Radubotezatu2019@gmail.com Bună ziua,soția a primit certificatul de handicap pe 16 august,pe data de 2 septembrie a fost prelucrat dosarul la primărie de către cei de la asistenta ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap daniells daniells Sotia mi-a este persoana cu handicap gradu 2,avem doi copii ,respectiv unu de 5anisi8luni, al doilea de 1ansi11luni. Din 2006 sa dat legea 448,prin care mama ... (vezi toată discuția)