avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Aș avea o întrebare legata de spionajul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Aș avea o întrebare legata de spionajul online. ...

Bună seara! Aș avea o întrebare legata de spionajul online.
În urma unor sesizări am primit la cunoștință o neînțelegere între elevi și profesori.
Pot profesorii spiona/urmări istoricul de activitate/aplicațiile utilizate de către elevilor în timpul întâlnirilor pe aplicația Google Meet?
Care ar fi masurile legale conform acestui abuz? Țin sa menționez ca elevii sunt nevoiți sa utilizeze adrese de e-mail primite de la unitatea de învățământ (exemplu : nume.prenume@unitateadeinvatamant.ro )
O seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Profesor sancționat disciplinar. mă puteți ajuta să stabilesc legalitatea deciziei consiliului de administrație? ana_maria_ ana_maria_ Sunt profesor la o scoala si am primit in consiliul de administratie o decizie prin care sunt sanctionata disciplinar si care imi afecteaza intr un mod negativ ... (vezi toată discuția)
Jigniri,amenintari,umiliri si agresiune fizica minor bogorodea_marian bogorodea_marian Fica mea in varsta de 14 ani a fost jignita,amenintata,umilita si agresata fizic in sala de curs a scolii de doi profesori in doua situatii diferite,in fata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, daca am fost prezenta fizic la cercetare disciplinara ... scg scg Bună ziua, daca am fost prezenta fizic la cercetare disciplinara care a avut un obiect și acum sunt resolicitata sa particip la o alta cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)