avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! De ani buni, profesoara mea nu face altceva ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! De ani buni, profesoara mea nu face altceva decat ...

Buna ziua! De ani buni, profesoara mea nu face altceva decat sa incalce regulamentul scolar. Corectarea ei nu este deloc obiectiva, loveste elevii si chiar ii trimite acasa pe unii daca nu sunt imbracati cum vrea dansa, pentru ca sunt colorati, desi regulamentul scolar stipuleaza numai "imbracamintea decenta". Parintii mei nu vor sa actioneze, si nici conducerea scolii. Ce ar putea fi facut?

Alte discuții în legătură

Regulament scolar preuniversitar ceapraga ceapraga Buna seara, Am o nelamurire referitoare la Regulamentul scolar. Copilul meu este in clasa a zecea, la un liceu evaluat al treilea pe oras (media de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu profesorii la scoala pe motiv ca eleva are parul vopsit Laurentiuv Laurentiuv Fata mea are parul vopsit ( suvite blonde) si unii profesori o ameninta cu excluderea de la ore daca nu se vopseste la loc in culoarea naturala. Doresc sa ... (vezi toată discuția)