Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BUNA ZIUA MA INTERESEAZA DC SE PRELUNGESTE POSIBILITATEA DE A ...

BUNA ZIUA
MA INTERESEAZA DC SE PRELUNGESTE POSIBILITATEA DE A CIRCULA CU NR.ROSII DEOARECE AU EXPIRAT.VREAU SA CUMPAR O MASINA CU NR ROSII SI AU EXPIRAT PE 21.11.2020.
TREBUIE LUAT CEVA DE LA POLITIE?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:01, 22 Noiembrie 2020
numerele rosii (dreptul de a conduce un autovehicul neinmatriculat) sunt valabile 3 luni, intre doua inmatriculari. aceasta perioada nu poate fi depasita. inmatriculati masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire sectie politie Rebbeca Rebbeca Buna seara.Problema mea ar fi urmatoarea:Am achizitionat o masina inmatriculata in UK cu intentia de a o inmatricula.Vechiul proprietar a luat numere rosii ... (vezi toată discuția)
Respingerea cererii de prelungire a dovezii inlocuitoar a permisului de conucere ContSters233279 ContSters233279 Am fost prinsa de pol. cu nr provizorii expirate de o zi si dusa la sediu,unde nu am semnat nimic deoarece am vrut sa ma consult cu un avocat. Mi-au retinut ... (vezi toată discuția)
Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)