avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala refuzata si ne redirectionata.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala refuzata si ne redirectionata.

Am trimis o plangere penala la parchetul Roman orasul in care locuiesc eu adresata partidului PSD si am primit acasa plic in care imi spune ca in termenul art. 294/2/c88 parca pentru ca e scrisa de mana si nu se intelege bine, imi restituie prima pagina a plangerii si cica e incompleta ori neclara lucru care nu este adevarat deoarece le-am dat s un CD in care este explicata toata situatia. Acum ce trebuie sa fac? Cui ma pot adresa in continuare. Ei nu trebuiau sa o trimita la Parchetul Bucuresti unde e sediul Partidului PSD?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:04, 8 Decembrie 2020
PSD-ul nu e subiect de drept penal, cel putin nu in conditii normale. Fiecare PSD-ist raspunde in mod individual pentru ce face.
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2020
tgeorgescu, utilizator
Cum sa nu fie? Art. 135 din codul penal ce-i cu el?
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2020
utilizator16eu, utilizator
Aceeasi problema o au olandezii cu interzicerea partidului pedofililor: intr-un stat de drept, fiecare partid politic poate apara in mod constitutional ce idealuri doreste, chiar daca majoritatea populatiei considera ca idealurile acelui partid sunt scandaloase.
Inca mai astept un raspuns legit din partea unui avocat la intrebarea pe care am pus-o mai sus.
Adrian Nastase a ajuns la puscarie. Liviu Dragnea a ajuns la puscarie. Dar pragul pentru a cerceta penal un partid parlamentar este imens, una ca ar iesi un scandal imens de persecutie politica si alta este ca sustinerile extraordinare au nevoie de dovezi extraordinare.

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Geoana sau basescu? new_2009 new_2009 pe cine votam in turul 2? de ce?:D oare care ar fi raul cel mai mic? pentru ca sincer nu traim bine deloc, cel putin noi tinerii #-o (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)