avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Acum 21 de ani părinții mei au depus ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Acum 21 de ani părinții mei au depus niște bani ...

Bună ziua. Acum 21 de ani părinții mei au depus niște bani ca asociați în cadrul unei cooperative de credite (ca dovada au acel carnet de membru), acum câțiva ani au încercat sa recupereze acei bani însă li s-a spus ca acel carnet nu mai este valabil și ca au cam pierdut acei bani. Va rog mult sa ne ajutați cu un sfat. Mai avem cum sa recuperam acei bani?! Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:01, 24 Noiembrie 2020
Mai mult ca sigur ca nu ,au fost n tepe în perioada respectivă cu "banci populare"care operau sub această formă a unor cooperative credit.De atunci a intervenit denominarea,inflația banii respectivi nu mai inseamna nimic.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)
Libret cec martial law martial law La multi ani "tutulor"! Cum poate fi CARITAS-ul CEC ingenuncheat pe tema libretelor CEC de 5000 lei cu castiguri in autoturisme? Chestiunea aiuristica cu ... (vezi toată discuția)
Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)