avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara , în anul 2018 mi-a fost reținut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara , în anul 2018 mi-a fost reținut permisul de conducere ...

Bună seara , în anul 2018 mi-a fost reținut permisul de conducere , am formulat o contestație , a trecut in jur de un an si am pierdut , am făcut apel iar la apel aveam ședință pe data de 13 decembrie , m-am prezentat și am fost informat ca ședința s-a amânat si voi fi înștiințat prin poștă privind data
Eu am condus in continuare , am aflat ulterior ca termenul s-a soluționat pe 20 decembrie fără a mi se aduce la cunoștiință despre acest lucru , in luna ianuarie am luat o amendă pentru nerespectarea regimului de viteză , mi-a fost întocmit proces verbal și am plecat acasă fără probleme , în luna mai am luat din nou o amendă pentru aceiasi faptă ai am fost informat de brigada rutieră care m-au oprit ca figurez cu dosar penal in lipsă intocmit in ianuarie și imi vor întocmi si ei unul pe baza la primul , faptele s-au întamplat in 2 Judete diferite , am dat declarație in primul dosar , dosarul a ajuns la Parchet
In al doilea dosar nu am dat declarație nici pana acum
Am formulat 2 cereri de dovadă ambele fiindu-mi respinse
Întrebarea mea cum credeți ca se va termina toată problema asta , cam cât mai durează , ce pot face in ipostaza dată?
~ Conținut șters la cerere ~
Vi s-a comunicat dispozitia sefului politiei rutiere prin care vi se suspenda dreptul de conducere dupa ce ati pierdut procesul? ati verificat in dosarul penal daca exista aceasta instiintare?
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu există acea înștiințare !

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Vi s-a comunicat dispozitia sefului politiei rutiere prin care vi se suspenda dreptul de conducere dupa ce ati pierdut procesul? ati verificat in dosarul penal daca exista aceasta instiintare?

De acolo trebuie sa va ganditi apararea. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cer ajutorul dvs în următoarea problemă: În iunie ... Geopavel30 Geopavel30 Bună ziua! Cer ajutorul Dvs în următoarea problemă: În Iunie 2020 mi-a fost suspendat permisul ca urmarea a depășirii limitei de viteză. Am făcut ... (vezi toată discuția)
Restituire permis auto cu abuz? farmec_ farmec_ In urma cu 1an am fost sanctionat de politia rutiera pentru depasirea limitei de viteza cu mai mult de 50km/h (decat limita legala) s-a intocmit p-v cu amenda ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Madalin BCM Madalin BCM Salutare! Am o mare problema și încă nu am găsit un răspuns...pe data de 18.04.2019 mi s-a făcut proces verbal pentru conducerea autovehicului cu ... (vezi toată discuția)