avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia unica pentru activitatea pfa si investitii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia unica pentru activitatea pfa si investitii

In declaratia unica pentru activitate pfa si investitii in unitati de fond, se plateste impozit pe venit net si contributii la total. Eu pe pfa am pierdere iar pe unitati de fond am castig net. Se compenseaza pierderea de pe pfa cu castigul net din investitii? astfel incat sa nu platesc impozitul pe castigul din investitii?
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:49, 24 Noiembrie 2020
La partea de impozit pe venit nu se cumuleaza. Doar la contributii sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa Geo_2008 Geo_2008 va rog tare mult sa ma ajutati cu informatii si sfaturi. se pare ca sotul meu va fi nevoit sa-si faca un pfa.asa i-au spus la serviciu. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Impozit pe castigul din investii daniel19777 daniel19777 Buna ziua. am si eu o intrebare. am citit o gramada de materiale pe net si pe site-ul ANAF. si n-am reusit sa gasesc un raspuns simplu si intr-un limbaj ... (vezi toată discuția)
Angajat cu cim cu venituri si dintr-o activitate independenta Constantin2021 Constantin2021 Buna ziua, Un angajat cu CIM care are venituri si dintr-o activitate independenta (agent de asigurari) are obligatia sa plateasca, pe langa impozitul pe ... (vezi toată discuția)