avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face in situatia in care , desi tinut sub ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face in situatia in care , desi tinut sub contract de ...

Ce pot face in situatia in care , desi tinut sub contract de asistenta juridica , avocatul meu nu isi indeplineste obligatiile , mai mult decat atat , blocheaza orice cale de dialog , desi domiciliul procesual ales se afla la cabinetul sau ? Acolo soseste corespondenta in cauza ...!
Cel mai recent răspuns: Dănuț-Adrian , utilizator 13:16, 4 Decembrie 2020
Denunțați contractul, solicitați actele și mergeți la alt avocat. Dacă tot nu răspunde, plângere la Barou.
Mulțumesc d-na avocat ! Îmi pare rău oarecum...nu pentru onorariul achitat , ci pentru că există astfel de "profesioniști" in orice domeniu , mai ales dintre cei care își fac singuri publicitate mascată pe Internet ...!
Imi puteti da detalii, va rog? Cum adica publicitate mascata?

Dănuț-Adrian a scris:

Mulțumesc d-na avocat ! Îmi pare rău oarecum...nu pentru onorariul achitat , ci pentru că există astfel de "profesioniști" in orice domeniu , mai ales dintre cei care își fac singuri publicitate mascată pe Internet ...!

Bună dimineața!
Prin "publicitate mascată", eu înțeleg , in acest caz , acea situație în care o persoană , făcând uz de posibilitățile vaste oferite de Internet , face literalmente apologia cunoștințelor proprii în domeniu , dă asigurări potențialilor clienți că se află mult deasupra altor confrați prin expertiza proprie , fiind un adevărat expert in materie , oferindu-si serviciile de consultanță și altor confrați din Uniunea Europeană și Romania , care ar fi dornici sa se hrănească din vastele sale cunoștințe , fiind un adevărat deschizător de drumuri in materie , oferind soluții față de care , instanțele de judecată se vor pronunța doar in favoarea clienților săi ;
Desigur , lasă la latitudinea potențialilor clienți decizia de a apela la domnia sa...
Bună seara, d-na avocat!
Fără a avea pretenția de a primi un răspuns "pro bono", as vrea sa expun următoarea situație , deși am reținut raspunsul dv. anterior :
Am calitatea de contestator intr-un proces de executare silită . Termenul în care intimata trebuia să depună întâmpinare a trecut demult și mi se pare normal să știu dacă a depus întâmpinarea . Va citez răspunsul distinsului domn avocat : "Păi eu sunt avocatul ; eu mă ocup , nu dumneavoastră !"
Eu doar i-am adresat întrebarea dacă există sau nu o întâmpinare in dosar !
Sigur că pot întreba la Registratură , însă e deschis doar Marțea , iar eu pot sa ajung acolo peste 2 săptămâni...
1 . Este normal/legal sa nu aflu acest lucru elementar? (Poate greșesc eu)
2 . Contestația la executare am citit-o făcând o cerere la Registratură , întrucât dânsul mi-a spus că , textul contestației fiind un drept de proprietate intelectuală , nu mi-l poate comunica ; am așteptat până a apărut pe site. Acest lucru este și el normal ?
Va rog să mă scuzați pentru dimensiunile acestui mesaj , va mulțumesc !
O seară plăcută !
Adrian Osiceanu
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
Dănuț-Adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar daună trimis prin avocat. așa se procedează când avocații prestează servicii în această problemă? ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna seara, Am apelat mai demult la un avocat din orasul meu pentru trimiterea unui dosar de dauna care inca nu este solutionat, catre FGA. Uitandu-ma din ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa dau in judecata avocatul incompetent? ContSters209534 ContSters209534 Am postat in urma cu cateva saptamani doleanta cu titlul \" avocatul ma ignora cu desavarsire\". Revin de data aceasta cu intrebarea din titlu. Am intrat in ... (vezi toată discuția)