avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ambasada Romaniei din UK imi cere Adeverinţă privind ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ambasada Romaniei din UK imi cere Adeverinţă privind debitele ...

Ambasada Romaniei din UK imi cere Adeverinţă privind debitele către stat (ANAF) si Adeverinţă privind debitele către stat eliberată de direcţia de impozite şi taxe de la primaria locala. Am nevoie pentru renuntarea cetăţeniei române. Problema este ca eu nu am muncit nicio o zi in Romania. Am plecat din Romania (2014) cand am fost doar un adolescent. Un sfat va rog.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:43, 3 Februarie 2021
Mandatati o persoana (o ruda sau un avocat) s-o obtina.
Incercati cu declaratia pe proprie raspundere data la notar. Daca nu imputerniciti la ambasada/consulat o persoana care sa se prezinte la ANAF sa solicite adeverinta, ori incercati prin e-mail, poate va raspunde.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare cetatenie romana, dosar penal ciutuc_monica ciutuc_monica buna ziua in urma unui accident si conducand sub influenta alcoolului m-am ales cu un dosar penal 8 luni cu suspendare si 3 ani supraveghere...eu lucrez in ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana Emanuela Danescu Emanuela Danescu Buna ziua! Doresc Sa renunt la cetatenia romana si Sa pastrez numai cetatenia germana. Ce am de facut si unde? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana doranorge doranorge Buna ziua, In urma primirii cetateniei norvegiene sunt nevoita sa renunt la cetatenia romana in timp de un an, ca aceasta sa ramana valabila. Ce acte imi ... (vezi toată discuția)