avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Mi-a fost calculat greșit salariul
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Mi-a fost calculat greșit salariul

Bună ziua. În urma legii 118/2010, mi-a fost calculat greșit salariul, reducerea făcându-se de la salariul de baza, nu de la cumulul cu sporurile avute atunci. Ce mai pot face acum pentru a obține diferența de bani și rectificarea în cartea de munca, avand în vedere ca au trecut 10 ani? Am mai solicitat odată lămuriri angajatorului și mi-a răspuns ca este corect, ca diferența este prin faptul ca s-a introdus vechimea în salariu. Salariul brut era înainte de legea 118 - 1364 și dupa aplicarea ei, 760. Mulțumim.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Este corect calculat salariul la aplicarea legii 118/2010? viorelada viorelada Bună ziua, va rog sa îmi spuneți dacă este corect calculat salariul la aplicarea legii 118/2010,avand în vedere ca în cartea de munca apare în rubrica ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2014 monybratu monybratu Buna ziua Referitor la salariul de baza minim brut pe tara am o nelamurire. Tin sa mentionez ca sunt bugetara si am 10 ani vechime, care nu o mai regasesc de ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime inclus in salariu galaoan galaoan Am urmatoarea problema pentru care doresc lamuriri. O cunostinta lucreaza ca femeie de serviciu intr-o scoala publica. De ceva timp sporul de vechime i-a fost ... (vezi toată discuția)