avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In urma cu 3-4 ani am uitat sa trec o suma de bani in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In urma cu 3-4 ani am uitat sa trec o suma de bani in declaratia ...

In urma cu 3-4 ani am uitat sa trec o suma de bani in declaratia de avere, ce aveam in momentul respectiv in banca. Avand in vedere ca au trecut atatia ani, pot fi acuzat de fals in declaratii?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 11:08, 26 Noiembrie 2020
Ar trebui să se dovedească faptul că ați omis intenționat să treceți suma respectivă. Falsul în declarații nu este o infracțiune ce se poate săvârși din culpă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca in declaratia de avere nu trec si pensia,este fals is declaratii. ... andrea05 andrea05 Daca in declaratia de avere nu trec si pensia,este fals is declaratii. Dar daca venitul din pensie +salarul trec la salar doar, si nu specific la venituri de ... (vezi toată discuția)
Declaratiile de avere si interese conform legii nr. 176/2010 miidezile miidezile ok, a trebuit sa-mi actualizez din nou declaratia de avere pe anul trecut, desi nimic nu s-a schimbat dpdpv financiar - asta e, trecutul e mort! vad ca si ... (vezi toată discuția)
Bani de la pariuri sportive ne trecuti în declaratia de avere. viorelv viorelv Ce se întâmplă dacă un lucrător din ministerul de interne câștiga mai multe sume de bani la pariuri sportive și nu le trece în declaratia de avere , ... (vezi toată discuția)