avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara!numele meu e Ștefania, și aș doresc să ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara!numele meu e Ștefania, și aș doresc să mă ajutați ...

Bună seara!numele meu e Ștefania, și aș doresc să mă ajutați într-o problemă.Logodnicul meu este din Bangladesh,el este absolvent al facultății de de drept din țara lui,după căsătorie dorim să locuim în România, întrebarea mea pentru dvs este:logodnicul meu are dreptul de a profesa ca avocat în țara mea?si ce acte îi sunt necesare pentru a putea profesa ca avocat în România?vă mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
Ionela08, utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 12:12, 27 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc, asemenea :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii profesare avocat din sua in romania Alessandratw Alessandratw Buna ziua! Nelamurirea mea este legata de legea sau statutul care guverneaza posibilitatea exercitarii profesiei de avocat in Romania de catre un avocat ... (vezi toată discuția)
Avocati straini in romania Alvaro Liniers Alvaro Liniers A avut zilele trecute examen pentru avocati strain care vrea se profeseze cu drept romanesc. Eu n-am facut. Stie cineva cum a fost si ce persoane s-a ... (vezi toată discuția)
Exercitare profesie in alt stat babysee babysee Aveti idee daca unui cetatean al altui stat european, absolvent al fac. de drept in tara lui, intrat/admis in Barou Bucuresti, dupa definitivare i se ... (vezi toată discuția)