avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Eu împreună cu o colega de a mea suntem ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Eu împreună cu o colega de a mea suntem profesoare ...

Buna ziua! Eu împreună cu o colega de a mea suntem profesoare intr-o scoala. Mentionez ca ambele avem 2 ani de experienta si definitivatul luat. Ea este pe un post rezervat(respectiva dinaintea ei a ieșit la pensie) ...eu sunt pe un post vacant.
Exista sanse de titularizare în interiorul școlii? Unii colegi asa au procedat mai demult , nu au mai dat din nou concurs.
Dacă încă se mai poate, cine ar avea prioritate in caz ca se scoate doar un singur post titularizabil? Exista vreo reglementare in acest sens? Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! doresc și eu sa știu dacă în situația în care ... Diana.E Diana.E Buna ziua! Doresc și eu sa știu dacă în situația în care într-o scoala sunt 2 posturi rezervate pe catedra de engleza: una este pe postul rezervat(al ... (vezi toată discuția)
Posturi pentru pensionari in invatamant cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)