avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Fac naveta cu o firma particulară de transport ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Fac naveta cu o firma particulară de transport persoane. Este ...

Fac naveta cu o firma particulară de transport persoane. Este corect sa practice reduceri pentru unii călători ca asa doresc ei 1-2 lei!? La mine prețul unui singur bilet este de 20 lei distanța 60 km cei care au reducere călătoresc si distanța mica si au si reducere fata de pretul biletului. Conform legii aceasta este discriminare, parerea mea. Am castig in instanta in acest caz!?

Alte discuții în legătură

Dac naveta cu o firma particulară si sunt singura persoana care ... labuta labuta Dac naveta cu o firma particulară si sunt singura persoana care merge 61 km in fiecare dimineața. Ceilalti navetisti distante mai beneficiaza de reducere la ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)