avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Sunt valabile mesajele listate cu facturi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Sunt valabile mesajele listate cu facturi si plati ...

Buna ziua!
Sunt valabile mesajele listate cu facturi si plati confirmate primite prin sms, sa le depun ca dovada a aparari in intampinare?
Deoarece mi se refuza cererea, de catre TKRM sa intru in posesia facturilor si platilor din 2017, pe motiv ca nu mai au facturi din acea perioada si nimeni nu imi poate oferi acces la aceste fecturi!
Cand am specificat ca exista la dosar de catre acuzator, facturi din acea perioada..... raspunsul a fost ca doar un avocat poate sa solicite copie a facturilor si platilor din perioada respectiva.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
Irina Ciocan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina Ciocan , utilizator 18:42, 2 Decembrie 2020
Actele contabile se păstrează minim 10 ani, deci apărarea lor că nu mai dispun de acele facturi și/sau chitanțe nu trebuie să stea în picioare. Depuneți ce aveți și solicitați prin întâmpinare obligarea celor de la Telekom să depună toate actele pe care ei își întemeiază pretențiile.
Multumesc frumos pentru raspun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea facturilor la utilitati, persoane fizice bozzont bozzont Sunt un cetatean de rand si am o multime de facturi si chitante de la utilitati si m-am gandit ca ar fi bine sa fac putina ordine printre ele. Asi dori sa ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu companie cablu si telefonie fara daune mihaiddx mihaiddx Exista lege pentru incetarea unui contract fara daune. Compania de telefonie solicita plata tuturor facturilor pina la terminarea contractului ei numesc tot ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa pot fetesti si mi-a venit amenda pentru neplata ShummY ShummY Buna ziua. Anul trecut am fost la mare ca oricare alt om si pentru ca nu imi place sa primesc amenzi, m-am conformat tututor platilor. Am platit taxa de la ... (vezi toată discuția)