avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am nevoie de un sfat dar și de o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am nevoie de un sfat dar și de o îndrumare., am ...

Buna ziua. Am nevoie de un sfat dar și de o îndrumare., am cumparat o casa , constructorul ne obliga sa achitam contoarele de apa , noi in contractul de vanzare cumparare avem scris “ constructia va fi racordata la utilitati : apa canal curent si gaz “ . E corect ca ne obliga sau ar fi datoria lui sa ne pune ceasurile si noi doar sa facem contractele la apa ? Multunesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 14:52, 2 Decembrie 2020
Eu înțeleg că dumneavoastră trebuia doar să vă preocupați de încheierea contractului pentru apă, nu să achitați contoarele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare utilitati radubajan radubajan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie si nu stiu cum se poate rezolva. 1. Am achizitionat un teren pentru constructie. 2. Toate actele inclusiv ... (vezi toată discuția)
Racordare la gaz si canalizare Andrei1982 Andrei1982 Buna ziua As dori si eu sa pun o intrebare referitoare la racordarea la gaz si curent: Acum un an am cumparat o casa (intabulata) ... (vezi toată discuția)
Poate un dezvoltator sa-ti taie accesul la uitilitati daca nu este constituita o asociatie de proprietari? Lazar69 Lazar69 Buna ziua, Banca si fondul de garantare mi-au aprobat cererea de creditare pentru achizitionarea un apartament intr-un bloc construit in 2017 cumparand de ... (vezi toată discuția)