avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit o notificare de la un tert, trimisa prin ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit o notificare de la un tert, trimisa prin intermediul ...

Am primit o notificare de la un tert, trimisa prin intermediul executorului judecatoresc. Unde trebuie sa trimit raspunsul la aceasta notificare ? la executor sau direct persoanei care m-a notificat?
Multumesc.!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:22, 4 Decembrie 2020
Persoanei care v-a notificat,executorul nu are atribuții de a transmite răspunsul dvs, practic doar v,-a comunicat inscrisul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi transmisa o notificare debitorului ? rolex rolex In cadrul unui contract comercial o clauza prevede ca creditorul poate cere unilateral prin notificare inaintata prin executorul judecatoresc ca contractul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu un birou de executori judecatoresti ... Techa Techa Buna ziua, Am o problema cu un birou de executori judecatoresti legat de un dosar de executare pentru un card de credit. Am vazut ca sunteti ... (vezi toată discuția)