avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ...

Buna ziua,
Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am primit refuzul cum ca nu as avea aprobarea proprietarului tevii principale, cea din strada.
Aici intervine problema, nu gasesc proprietarul. Cei de la Distrigaz imi spun ca cel mai probabil este primaria,dar nu stiu sigur, nu au o baza de date cu proprietarii, iar cei de la primarie imi spun ca nu este a lor. Singurul lucru pe care l-am putut afla este faptul ca niciun vecin nu este proprietar.
Stie cineva ce pot face in aceasta situatie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: C.chirica , utilizator 15:00, 3 Ianuarie 2022
Asa e. Dar am facut doua plati, una catre asociatia de strada si alta catre firma autorizata pentru pentru proiect, autorizatie si lucrarile de racordare si alimentare cu gaze a casei. Daca cea din urma este clar pentru proprietatea personala, cealalta pentru ce este? Ma gandesc ca Electrica este probabil proprietara intregii retele de curent electric de pe strada, desi m-a obligat sa platesc stalpul de beton de pe trotuar. Asa si Distrigaz.
Buna ziua, Multumesc frumos pentru raspuns, O sa ma interesez sa vad daca pot proceda in acelasi fel ca si dumneavoastra.
Buna ziua . In cat timp de la depunerea actelor pentru gaze a venit de v.a tras conducta la poarta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Racordare gaze vasilegurea vasilegurea buna ziua, va rog sa imi comunicati urmatoarele: vecinul care sia construit casa linga mine vrea sa se racordeze la reteaua de gaze existenta pe ... (vezi toată discuția)