avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce este de facut daca angajatorul modifica durata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce este de facut daca angajatorul modifica durata timpului de ...

ce este de facut daca angajatorul modifica durata timpului de lucru - de la 8 ore la 2 ore- fara sa anunte/
pot achita contributia pentru pensie 'din mana' si care este valoarea acesteia pentru salariul minim pe economie
Cel mai recent răspuns: purice1 , utilizator 12:28, 10 Decembrie 2020
1. Decizia angajatorului privind reducerea timpului de muncă, programul de lucru, modul de repartizare a acestuia pe zile și drepturile salariale aferente se comunică salariatului cu cel puțin 5 zile înainte de aplicarea efectivă a măsurii și se transmite în registrul general de evidență a salariaților cel târziu în ziua anterioară producerii acesteia.

2. Puteti incheia un contract de asigurare cu Casa de pensii.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este normal ca de pe perioada stării de urgenta pana acum 11.09 ... Gabriel1923 Gabriel1923 Este normal ca de pe perioada stării de urgenta pana acum 11.09 contractul meu de munca sa fie automat schimbat din 8 ore în 2 ore? Fără act adițional ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum se poate transmite reducerea timpului de lucru ... margineanvalentina margineanvalentina Buna ziua, cum se poate transmite reducerea timpului de lucru conf OU 132/2020 in Revisal? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bună seara,am și eu o întrebare are dreptul angajatorul să ... Felicia12 Felicia12 Bună seara,am și eu o întrebare Are dreptul angajatorul să mă treacă la 2 ore fără să mă anunțe sau fără semnătură mea pe motivul că are voie ... (vezi toată discuția)