Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cerere reconvențională in dosar de majorare pensie intretinere

Buna ziua.
Am o problema cu un dosar de majorare a pensiei de întreținere minor, paratul - după doua termene - a solicitat printr-o noua ”intampinare” stabilirea unui program de vizita iar judecătorul i-a solicitat sa depună o cerere reconvențională. Am citit ca cererea reconvențională se depune pana la primul termen, odată cu întâmpinarea. Pot invoca tardivitatea acestei cereri si implicit anularea acesteia? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
mariana_70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 19:58, 9 Decembrie 2020
Puteți invoca tardivitatea.

mariana_70 a scris:

Buna ziua.
Am o problema cu un dosar de majorare a pensiei de întreținere minor, paratul - după doua termene - a solicitat printr-o noua ”intampinare” stabilirea unui program de vizita iar judecătorul i-a solicitat sa depună o cerere reconvențională. Am citit ca cererea reconvențională se depune pana la primul termen, odată cu întâmpinarea. Pot invoca tardivitatea acestei cereri si implicit anularea acesteia? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul si cuantum al pensiei alimentare disgraziata disgraziata Buna seara, As dori cateva clarificari care sa ajute intr-un proces de majorare a pensiei alimentare,astfel: 1)exista noi reglementari legale conform carora ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați să fac o întâmpinare la tribunal, pentru stabilirea programului de vizită și plata pensiei de întreținere dyzzyy dyzzyy Buna ziua! Am divortat prin notariat in februarie, anul acesta. Avem impreuna un copil de 9 ani. Pentru ca tatal a fost \"suficient\" de responsabil, a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in noul cod civil georgescu sorin georgescu sorin Am un caz la un prieten. Fosta concubina cu care are un copil minor de 4 ani si care lucreaza in Italia a deschis proces civil pt. pensie alimentara,cerand ... (vezi toată discuția)