avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un salariat solicita incetarea conf.art.55 lit.b ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un salariat solicita incetarea conf.art.55 lit.b din Codul ...

Daca un salariat solicita incetarea conf.art.55 lit.b din Codul Muncii si intre timp se imbolnaveste si prezinta un certificat deconcediu medical care depaseste data de incetare a CIM, CM-ul suspenda data incetarii CIM pana la incetarea efectelor acestuia???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 14 Decembrie 2020
Intr-adevar, cm-ul suspenda data incetarii CIM pana la incetarea efectelor acestuia ... vedeti art.49 alin.6 c.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical suspenda perioada de preaviz in cazul incetarii cim cu acordul partilor? Maria3333 Maria3333 Sunt salariata si am depus o cerere de incetare a CIM cf. art. 55 lit b., data cererii este 26.11.2014, data de incetare este 01.02.2015. Deoarece am functie ... (vezi toată discuția)
Intrerupere co cu cm si a cerere de incetare cu 55 b sadaka sadaka Cum se procedeaza in cazul in care un salariat are cerere de incetare cu 55 lit. b) si vine cu un concediu medical care depaseste data incetarii, se inceteaza ... (vezi toată discuția)
Data incetare cim Viovas Viovas Buna ziua. Am si eu o intrebare: un salariat, cu cim pe peioada de o luna, pana pe 18.04.2014, face un accident de munca. Contractul acestuia inceteaza la ... (vezi toată discuția)