avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu am stagiul ...

Bună seara mă poate ajuta cineva cu o întrebare eu am stagiul total de cotizare realizat 29 ani 7 luni 25zile cu un total puncte realizate:19.08919 ,valoarea punctului de pensie 1442.00lei cum se calculează?pensie stabilită 877lei mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: tolea mioara , utilizator 11:37, 2 Martie 2021
De ce nu pot beneficia de indicele de corecție?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o cerere de recalculare in care invocati sa vi se aplice prevederile Deciziei nr.702/2019 a CCR.
Impreuna cu cererea depuneti:
-Un cupon de pensie
-O copie C.I.
Puteti sa trimiteti aceste documente prin posta cu confirmare de primire.
Mulțumesc din suflet pentru ajutorul și timpul acordat cu tot respectul.
Mulțumesc din suflet domnului CARP MIRCEA astăzi am avut audiență la casa de pensii sector 5 și mi sa adăugat indice de corecție mulțumesc anticipat să aveți parte de sănătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! ce pensionari au dreptul să li se aplice la punctajul ... emil.calarasu emil.calarasu Bună seara ! Ce pensionari au dreptul să li se aplice la punctajul de calcul al pensiei, indicele de corecție potrivit Deciziei CCR nr. 702/2019 ? (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei pentru limita de varsta conform deciziei ccr nr. 702/31.10.2019 Peapangel Peapangel Sunt beneficiarul indemnizatiei primită în baza legii nr.8/2006 si pensionar de invaliditate, iar in luna iunie indeplinesc conditiile de varsta legala si ... (vezi toată discuția)
Indice de corecție pensie Angela. Șandru Angela. Șandru Soțul meu sa pensionat pe caz de boala in 20.11.2000 și a ieșit la limita de vârstă pe 25.01.2019 cu indice de corecție 0.00. E posibil sa nu aibă ... (vezi toată discuția)