Buna ziua, sunt o mama divortata cu 2 copii minori, 17 respectiv 12 ani, custodia lor fiind comuna. Fiica mea va implini la anul 18 ani, ea dorind sa urmeze cursurile unei universitati din Viena. Intentia mea este sa plec si eu cu ea impreuna cu fiul meu de 12 ani si sa il inscriu si pe el la scoala. Cu locul meu de munca nu e o problema deoarece sunt asistent medical si aa avea de lucru, problema e tatal, el nu w de acord cu plecarea noastra mai ales a baiatului. El ca si tata nu a fost nicidata ff apropiat de copii, ba din contra. In momentul de fata lucreaza in Germania, cu domiciliul acolo, as putea cumva sa obtin custodia copiilor cu motivul ca nu si a reapectat programul de vizita? Multumesc anticipat.
Nu aveti nevoie de ,,custodie"pe care oricum sunt sanse mici sa o obțineți conform practicii instanțelor.E suficient să obtineti/solicitați domiciliul minorului la noul dvs domiciliu.Puteti incerca si să obtineti acordul tatălui pt o rezolvare amiabilă.Discutați cu un av sanse aveti,argumentele dvs par logice.Succes.
Custodie
Alexandra 32
Buna ziua! As dori sa aflu daca aa avea reale sanse sa castig un eventual proces impotriva fostului partener. Am un copil de 4 ani cu fostul partener. ... (vezi toată discuția)