avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă pot concedia ...

Vaccinare este obligatorie daca nu mă vaccinez mă pot concedia cum mă pot apăra conform legii
Cel mai recent răspuns: Radu Palu , utilizator 11:08, 12 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
6 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.

La fel cum nu este sigur ca si cei vaccinati sunt imunizati,nu?

Adica un non-sens.

Multumesc.

- Apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează, când răspundeți mesajului anterior. Se încarcă inutil topicul. Mulțumesc -
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2021
Manuela Rășină, administrator
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi pericol cel nevaccinat pentru ca vaccinul isi face efectul dar nu la toti ( doar 95 % din cei vaccinati dobandesc imunitate) iar pe de alta parte daca persoana nevaccinata are un rol cheie in ciclul de productie si nu poate fi inlocuit instant odata cu imbolnavirea ei poate periclita posibilitatea celorlalti de a putea munci.
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe viitor va puteti astepta la asa ceva...cand 75-80%din populatie va fi vaccinata iar d-vs. nu sunteti vaccinat ( chipurile, prezentand pericol fata de ceilalti colegi ) . Vaccinarea nu e obligatorie, dar de ce atunci fara acel " Pasaport Covid " adica acea dovada ca te-ai vaccinat nu vei putea calatori in afara ? Acelasi motiv il poate invoca orice angajator in viitor. Nimeni nu poate garanta ca nu veti avea probleme daca nu va vaccinati.

Alte discuții în legătură

Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea ... patryc74 patryc74 Buna seara,lucrez intr-un centru rezidential si am refuzat vaccinarea anti covid -19,este legal sa fiu pus pe o viitoare lista de disponibilizari din acest ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Fortare vaccinare la locul de munca! acest email a foat trimis ... Who1984 Who1984 “Sugestie” vaccinare la locul de munca! Acest email a fost trimis astazi in companie din partea dep. De HR. ( Adaug faptul ca cei nevaccinați suntem deja ... (vezi toată discuția)