avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, as vrea sa știu condițiile cumpărării ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, as vrea sa știu condițiile cumpărării și înmatriculării ...

Buna ziua, as vrea sa știu condițiile cumpărării și înmatriculării unei motociclete la vârsta de 16 ani.

Din câte știu se poate înmatricula de către mine singur dacă am actul notarial necesar ce conține consimțământul ambilor părinți.

Dar despre contractul de vânzare cumpărare?
Îmi trebuie un act notarial și acolo?
Din câte știu se pot deține bunuri de orice natura înaintea împlinirii vârstei de 18 ani.

Alte discuții în legătură

Salut, fiul meu are 16 ani si si a cumparat o motocicleta, vrea ... stefan5747 stefan5747 salut, fiul meu are 16 ani si si a cumparat o motocicleta, vrea sa o înmatriculeze pe numele lui, trebuie sa ii facem procura ? ambii parinti? dupa ce ii ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare motocicleta. in urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la ... jenicaprod jenicaprod In urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la o societate din Brasov, dar nu am facut nici un fel de act de vanzare cumparare, convenind ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal pelinorius pelinorius Cum se obtine un certificat fiscal necesar inmatricularii unei motociclete daca nu s-a platit taxa mai mult timp (proprietarul motocicletei a vandut-o si ... (vezi toată discuția)