avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită daca executorul judecatoresc nu-mi raspunde la ...
Discuție deschisă în Executare silită

daca executorul judecatoresc nu-mi raspunde la intrebarea cum ...

daca executorul judecatoresc nu-mi raspunde la intrebarea cum recuperez o suma consemnata la biroul lui,care sunt pasii urmatori?
Cel mai recent răspuns: diva cher , utilizator 14:17, 23 Februarie 2021
Multumesc !Consider ca sunteti cel mai pregatit profesional sa-mi raspundeti!Suma consemnata este o sulta rezultata din vanzarea unui apartament!Se cuvenea fratelui meu dar,cum el nu ne-a contactat de peste 20 de ani,si nu a ridicat nici sulta,pot sa recuperez suma depusa?Este plecat din tara din 1996 si credem ca este in Columbia...N-am cum sa scot certificat de mostenitor...nu am certificat de deces...Cum pot proceda,va rog?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor? ionica99 ionica99 Am castigat de curand o licitatie la bej,am consemnat suma respectiva la cec,a trecut termenul de 30 de zile de la data licitatiei iar executorul refuza sa ... (vezi toată discuția)
In ce consta plangerea impotriva executorului judecatoresc? ContSters182547 ContSters182547 care sunt procedurile si unde se poate face plangere impotriva executorului judecatoresc? (vezi toată discuția)
Probleme cu executarea silita; executorul intarzie nejustificat executarea iancu1 iancu1 Buna ziua Ma confrunt cu o problema. Acum 5 luni am castigat un proces cu o societate de asigurari in urma unui accident auto. Am obtinut o sentinta ... (vezi toată discuția)