avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Mama a obtinut in instanta dreptul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Mama a obtinut in instanta dreptul de proprietate ...

Buna seara.Mama a obtinut in instanta dreptul de proprietate a unui imobil.decizia este definitiva.Dar acel imobil nu are cadastrul facut si nici nu este inscris in cartea funciara sau la plata de impozit.Mie copilul ei mia expirat buletinul.Poate sa imi faca un nou buletin cu acea decizie judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:48, 12 Ianuarie 2021
În mod normal ar trebui să fie posibil prezentând la poliție o copie legalizată de pe hotărârea respectivă..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!mama a obtinut in instanta dreptul de proprietate pentru ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Mama a obtinut in instanta dreptul de proprietate pentru un imobil dar neavand timp nu sa dus sa il inscrie in cartea funciara si nici cadastrul nu ... (vezi toată discuția)
Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)