avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Renuntarea la cetatenia Moldovei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Renuntarea la cetatenia Moldovei Sunt cetatean al Romaniei din 2000. Buletinul si pasaportul moldovenesc ...

Sunt cetatean al Romaniei din 2000. Buletinul si pasaportul moldovenesc au expirat din 2001. Am facut studiile si am fost angajata legal doar in Romania. As dori sa renunt la cetatenia republicii Moldova. In Republica Moldova nu mai am nici o ruda de gradul 1 si 2, deci nu mai vad sensul se am cetatenia Moldovei, Mapoate cineva ajuta cu un avocat sau cineva care ar putea sa rezolve aceasta problema? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:14, 20 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Trebuie sa indepliniti anumite conditii si sa depuneti un dosar la Ambasada. Dosarul cuprinde in esenta urmatoarele:
cerere-chestionar;
autobiografia;
adeverinţă de la domiciliu despre componenţa familiei;
bonul de plată a taxei de stat;
adeverinţa deţinerii sau dobândirii cetăţeniei unui alt stat, ori garanţia dobândirii unei alte cetăţenii.
Va multumesc. Sunt dispusa sa plat4esc serviciile unui avocat care s-ar ocupa de dosarul meu si ar face toate demersurile necesare, tinand cont de conditiile impuse de pandemie. Tin sa mentionez ca sunt cetatean al unui alt stat
(Cetatean roman de 20 de ani) , si eu si sotul meu dorim renuntarea la cetatenia republicii Moldova, Copii minori nu avem.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac astfel :
- prin intermediul mesageriei private.
Adresati-va ambasadei Rep. Moldova din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea c.i. Simion95 Simion95 Sunt din Republica Moldova dar locuiesc in Romania. Pentru a depune actele de intrare la o universitate din Romania, am nevoie sa depun dosaru ca cetatean ... (vezi toată discuția)
Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria ... Adevar2 Adevar2 Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie. Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)