avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am mers pe drum iar un om fără permis s-a făcut că ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am mers pe drum iar un om fără permis s-a făcut că mă calcă ...

Am mers pe drum iar un om fără permis sa facut că mă calcă cu mașina,ce trebuie să fac in continuare pentru siguranța mea
Cel mai recent răspuns: AbgaeSamtak , utilizator 00:04, 17 Ianuarie 2021
De preferat este să apelați prin 112 organele de poliție, în momentul în care îl vedeți, pentru a fi prins în flagrant, dacă nu, vă puteți adresa acestora printr-o sesizare scrisă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat cu alcoolemie de 2 grame la mie în mașina împotmolită pe un drum agricol. se poate considera faptă penală ținând cont de faptul că nu eram în deplasare? Merladi 1959 Merladi 1959 Ma aflam pe un drum agricol (intre ogoare) cu autoturismul împotmolit. Poliția rurală a fost informată si in final cu consimțământul meu am dat proble ... (vezi toată discuția)
Gratar cetateanutilizator cetateanutilizator Buna ziua, In judetul ilfov este in vigoare legea gratarului? vecinii fac gratar la nici 3m de bloc si langa masini. Pot sa chem politia? 112? sau la cine ... (vezi toată discuția)
Hartuire, l-am surprins urmarindu-ma pe geam Aiana05 Aiana05 Bună ziua. Locuiesc la casa/curte. Ieri seara am auzit un zgomot ciudat de afara și mi s-a părut ca s-a auzit ca și cum cineva ar fi încercat ușa de la ... (vezi toată discuția)