avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plată taxe din prestarea de servicii ca "Independent ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plată taxe din prestarea de servicii ca "Independent Contractor"

Bună ziua!

Câștig lunar 400/600 de euro din prestarea de servicii ca "Independent Contractor" pentru diferite organizații precum Appen sau Lionbridge.

Specific că am contract de colaborare cu aceștia în care se specifică faptul că eu sunt responsabil de plata impozitelor.

Cum aș putea să îmi plătesc taxele pentru aceste venituri fără să fiu nevoie să deschid o firmă? Este posibil ca și persoană fizică?

Multe mulțumiri!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii persoana fizica neautorizata Andrei72001 Andrei72001 Buna seara, doresc sa inchiei un contract de prestari servicii intre mine (persoana fizica neautorizata) si o persoana juridica. Activitatea pe care o desfasor ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl? Euromintl Euromintl Buna ziua, In curand ar trebui sa incep o colaborare project based cu o firma care nu are nici un fel de forma juridica in Romania.In incercarea de a ma ... (vezi toată discuția)
Ce atrage dupa sine prestarea de servicii ca pfa Daniel Dani Daniel Dani Buna ziua, De curand mi-am inceput activitatea la o firma. Mi s-a spus ca nu ma pot angaja cu contract de munca decat printr-un contract de colaborare si asta ... (vezi toată discuția)