avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua, Puteti sa mi confirmati care ar fi caile de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua, Puteti sa mi confirmati care ar fi caile de atac impotriva ...

Buna ziua,

Puteti sa mi confirmati care ar fi caile de atac impotriva unei hotarari definitive date in apel impotriva unei cereri de anulare a unui proces verbal de contraventie?
Este decizia suspectibila de apel, contestatie in anulare sau revizuire? Daca nu , CEDO sau sesizare Avocatul Poporului?

Pe scurt speta este referitoare la o cereri de anulare a unei amenzi pentru refuz colaborare cu politia , pentru necomunicare identitate conducator autovehicul.
DE fapt in prima instanta, am avut castig de cauza deoarece IPJ ul nu a trimis amenda in termenul de 2 luni, dar la apel au venit cu un mandat de retur de la posta si au castigat.
Procesul a avut ultimul termen in Septembrie.

Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa stiu care sunt sansele de castig a unei contestatii in anulare la decizia finala de la Inalta Curte de Justitie si Casatie. Se poate ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.Am avut un srl,la care am cesionat partile sociale in 2009,in 2010 srl a intrat in insolventa si am fost chemat si eu in proces.Prin sentinta data de ... (vezi toată discuția)