avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Ma scuzați. Mă numesc Elena.. - Soțul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Ma scuzați. Mă numesc Elena.. - Soțul meu a făcut ...

Bună ziua! Ma scuzați. Mă numesc Elena.. - Soțul meu a făcut contopire la 2 fapte din România si a cerut sa-i contopeasca cu o pedeapsă din Germania care a executat-o. Din cate mi-a zis soțul, când se face contopirea, rămâne la o pedeapsă cea mai mare si restu se da treimi . Ce îl interesa pe el este faptul că, din acest mandat care l-a executat in Germania când i se deduce , este normal să ii mai dea o treime din această pedeapsă? Vă mulțumesc

Alte discuții în legătură

Helpp!!!!contopire pedeapsa sau deducere??? monik83 monik83 Buna seara! Fratele meu are o condamnare de 2 ani la inchisoare cu executare ( in 2004)pentru ca a condus masina si permisul ii era suspendat. A plecat din ... (vezi toată discuția)
Computarile din pedepse sunt legale sau nu ? oricum morale nu sunt doberv doberv sa ne gandim ca un condamnat care a executat un furt din 2001 pana in 2003,s-a liberat conditionat apoi a mai executat un furt din 2003 pana in 2006, dupa ... (vezi toată discuția)
Computare dupa contopirea pedepselor cu inchisoarea CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Avem asa : 1 ) Condamnare definitiva in anul 2007 pentru o fapta din 2007.Sentinta nr 1 / 2007.Pedeapsa 3 ani. 2 ) Condamnare definitiva pentru fapta ... (vezi toată discuția)