avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aș vrea să știu dacă pot depune o plângere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aș vrea să știu dacă pot depune o plângere împotriva ...

A-și vrea să știu dacă pot depune o plângere împotriva unui bărbat în vârstă de 38 de ani .Acesta mi-o dat un mesaj vocal că se duce la vrăjitoare să îmi cadă parul din cap , unghiile ,carnea și sângele .
Pe wasap mi-o dat mesaje foarte jignitoare că sunt c@rva ,că .... și multe altele care sunt greu de redat , țin să menționez că am 15 ani .
Am toate probele, acesta încearcă să îmi spargă wasap-ul să șteargă urmele
M-o amenințat că pune el mâna pe mine .
A-și putea să fac ceva în legătură cu asta ?
Ultima modificare: Duminică, 24 Ianuarie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:41, 24 Ianuarie 2021
Sigur că se poate face, dar pentru că ai 15 ani părinții sau unul dintre ei trebuie să depună plângerea la poliție. Și ar trebui s-o facă de urgență.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru jigniri si amenintari ContSters81546 ContSters81546 As dori sa stiu daca si unde pot depune o plangere impotriva amantei sotului (in prezent fost sot), am converastii salvate in e-mail in care aceasta m-a ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin sms-uri maryion maryion Buna ziua! Am revenit cu o noua problema. Am mai scris un subiect in legatura cu un divort in care sunt implicati 2 minori (6 si 3 ani) si un credit ipotecar ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am o întrebare la dumneavoastră. problema sta ... Bogdan0308 Bogdan0308 Bună seara.. Am o întrebare la dumneavoastră.. Problema sta in felul următor. Un bărbat ma amenință cu bătaia și cu moartea din motive ... (vezi toată discuția)