avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Daca o mamica doreste sa revina la munca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Daca o mamica doreste sa revina la munca pentru a ...

Buna ziua,
Daca o mamica doreste sa revina la munca pentru a primi stimulent de insertie , dar tatal nu doreste sa isi ia luna lui de concediu, cu cat timp trebuie sa revina mai devreme, 30 sau 90 de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 25 Ianuarie 2021
Buna ziua,
Cu minim 60 de zile.
Cererea de revenire o depune cu 30 de zile inainte de ziua in care revine, adica cu 90 de zile inainte ca bebe sa implineasca 2 ani ( sau 3....).
Pentru a nu fi luata in calcul luna tatalui, revenirea trebuie sa se faca cu cel putin 3 luni inainte ca minorul sa implineasca vatsta de 2 ani.

Cererea se depune cu 30 de zile inainte de data revenirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Câtă Mandică Câtă Mandică Bună seara! Pe data de 17.02.2020 urmează să reîncep serviciul, după concediul de creștere a copilului, acesta urmând să împlinească vârsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil in varsta de pana la 2 ani delia2007 delia2007 Buna ziua. Am o mamica care are contractul individual de munca pentru concediu crestere copil suspendat in perioada 26.05.2015- 07.04.2017. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie bee79 bee79 Buna ziua! Cu cate zile inainte de a implini copilul varsta de doi ani trebuie sa revin la serviciu pentru a beneficia de stimulent de insertie? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)