avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... a doua sesiune a microgranturilor europene de 2000€
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

a doua sesiune a microgranturilor europene de 2000€

Legat de a doua sesiune a microgranturilor europene de 2000€ nerambursabile, lista cu codurile CAEN rămâne aceeași? Eu am codurile 4781, 4782, 4789 care nu erau eligibile inițial pentru acest ajutor de stat, dar vreau sa știu dacă pot aplica in a doua sesiune pentru micrograntul respectiv. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala -cosmetice - ambulant ContSters56278 ContSters56278 Este legala vanzarea de produse cosmetice in piete si targuri ? sau acele mese cu produse cosmetice pe strada ale unor firme cunoscute de noi toti? asta in ... (vezi toată discuția)
Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Pot vinde intr-un targ produse preparate din carne si bauturi alcoolice? Coman Radu Coman Radu Buna ziua! Detin un srl cu urmatoarele coduri: 4789 4782 4781 4791 Pot vinde intr-un targ produse preparate din carne si bauturi alcoolice? Care se ... (vezi toată discuția)