avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care e perioada de preaviz pentru asistent maternal ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care e perioada de preaviz pentru asistent maternal profesionist. ...

Care e perioada de preaviz pentru asistent maternal profesionist. Mi-am depus demisia scrisa la inceputul lui Decembrie pentru ca plec din tara mentionand clar ca pe 28Jan o sa parasesc Romania (ma mut la copii in strainatate), insa acum Protectia copilului refuza sa imi ia copilul care il am in plasament pe motiv ca inca hotararea judecatoreasca nu a sosit pentru incetarea plasamentului. Sunt intr-o situatie disperata deoarece sunt parinte singur (deja pensionara) si am toate aranjamentele facut sa plec (bilet de avion,...)Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Ianuarie 2021
VeronicaAttia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:48, 27 Ianuarie 2021
Termenul de preaviz este cel convenit de parti in contractul individual de munca sau, dupa caz, cel prevazut in contractele colective de munca aplicabile si nu poate fi mai mare de 20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent maternal ContSters94259 ContSters94259 Doresc sa fiu asistent maternal,trebuie sa renunt la serviciul meu actual? (vezi toată discuția)
Ccc copil adoptat Gdp1 Gdp1 Sunt asistent maternal și urmează sa adopt copilul pe care îl am în plasament. Dupa finalizarea adoptiei imi va fi incetat contractul de munca de catre ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal concediat pe nedrept a_s a_s Buna ziua, Sunt asistent maternal profesionist din anul 2000 si intrunesc toate conditiile legale conform cu Hotararea nr. 679/2003 din 12.06.2003. Acum ... (vezi toată discuția)