avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul de doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul de doctorat

Conform OUG 226/2020, art.1, alin. (3)
În anul 2021, începând cu luna ianuarie, cuantumul sporurilor, indemnizaţiilor, compensaţiilor, primelor şi al celorlalte elemente ale sistemului de salarizare care fac parte, potrivit legii, din salariul brut lunar, solda lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se menţine cel mult la nivelul cuantumului acordat pentru luna decembrie 2020, în măsura în care personalul ocupă aceeaşi funcţie şi îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii.

Vă rog să-mi spuneți cum se calculează indemnizația pentru titlul științific de doctor, ținând cont de prevederea legală de mai sus și de HG nr.4/2021, care stabilește salariul minim brut pe țară.
Se știe că această indemnizație se calculează ca fiind 50% din salariul minim brut pe țară, Rămâne plafonat la nivelul lunii decembrie 2020 sau calculăm la noul salariu minim?
Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Danaioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:51, 27 Ianuarie 2021
dacă s-a plafonat...la nivel dec 2020

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica oug 114/2018? Tatu M Tatu M Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica, mai exact intr-o biblioteca judeteana si va expun urmatoarea situatie: Conform art. 14 alin. (1) din Legea 153 / ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru titlul științific de doctor 50% din salariul ... laleela laleela indemnizatie pentru titlul științific de doctor 50% din salariul minim pe economie cf Legii 157/2017 va fi calculat la salariul minim brut actual 3.300 lei? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt salariat contractual , angajat al unei primarii, ... daia ileana daia ileana Buna ziua, sunt salariat contractual , angajat al unei primarii, bugetar deci. De cateva zile se poarta discutii la servici referitor la acestă majorare a ... (vezi toată discuția)