avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Facilitate fiscala pentru educaţia timpurie - caz ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Facilitate fiscala pentru educaţia timpurie - caz impozit pe venit

Facilitate fiscala pentru educaţia timpurie a copiilor angajaţilor - cazul microintreprinderilor (care au impozit pe venit)

Daca angajatorul este platitor de impozit pe venit (microintreprindere) si nu impozit pe profit, credeti acesta ar putea aplica aceasta facilitate angajatilor sai care au copii inscrisi in sistemul de educatie timpurie?
Ma gandesc ca se poate scadea din celelalte impozite (pe salarii, TVA, etc)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 15:41, 27 Februarie 2021
Buna ziua,
Prevederea legala actuala este ca se pot efectua aceste cheltuieli si de platitorii de impozit pe venit microintreprindere, insa scaderea din impozit o pot face doar platitorii de impozit pe profit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoană angajată la o microantreprindere poate beneficia de ajutorul pentru grădiniță educație timpurie? Halaicu Halaicu Bună ziua. Va rog sa mi spuneți dacă se poate, în cazul în care o persoană este angajată la o microantreprindere poate beneficia conform Legii 239 din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am citit un articol postat de anaf,din care am.inteles ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua,am cutit un articol postat de ANAF,din care am.inteles ca firma angajatoare poate acorda o suma de bani pentru taxa gradinitei daca am un copil ... (vezi toată discuția)
Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)