Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca salariul din decembrie nu ...

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca salariul din decembrie nu am primit nici acuma(6 februarie) . Pot sa cer lichidarea la zi fara preaviz?Pot sa cer desfacerea contractului de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 7 Februarie 2021
Puteti sa va depuneti demisia fara preaviz (art.81 alin.8 C.mun.), in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz ContSters139791 ContSters139791 Buna ziua am primit o oferta de la o companie care ma vrea urgent asta inseamna sa imi dau demisia fara preaviz, si am cateva intrebari: - daca actualul ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz SimonaO SimonaO Buna ziua, Am si eu o intrebare; Ce masuri poate lua angajatorul inpotriva mea in urmatoarea situatie: -mi-am depus demisia din functia de director ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz.cum se face lichidarea la zi? bc08fal bc08fal Sunt angajat la o firma de paza si protectie ca sofer.vreau sa-mi dau demisia.aceasta o sa includa si zilele de preaviz,dar cum fac sa obtin lichidarea la ... (vezi toată discuția)