Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dacă după hotărârea de divorț definitivă a reieșit să ...

Dacă după hotărârea de divorț definitivă a reieșit să mi reiau numele.,nu mi am schimbat buletinul fiind tot pe numele de căsătorie, acum soțul vrea să i păstrez numele pentru copil în instanță nu a spus nimic despre acest caz și eu aș vrea să i păstrez numele unde pot merge să declar și soțul ce ar trebui să facă
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:07, 10 Februarie 2021
va trebui sa va schimbati buletinul cf hotararii judecatoresti, apoi sa va schimbati numele pe cale administrativa-cererea se depune la primarie, apoi iar va schimbati buletinul.
mai mare daraua ca ocaua.
Cert e ca trebuie sa va aschimbati buletinul ca apar coplicatii daca semnati acte, contract etc cu nuele din casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume dupa divort carmita1 carmita1 pe 27 martie am semnat actul de divort comun ,urmand sa-mi reiau numele de fata .acum as dori sa raman la numele sotului deoarece avem copii la scoala ... (vezi toată discuția)
Cum sa recapat numele dupa fostul sot ? anonim anonim am divortat. sentinta de divort hotareste reluarea numelui meu de fata. nu am schimbat buletinul, deci inca am actul cu numele din casatorie. intre timp m-am ... (vezi toată discuția)
Ce se va intampla daca nu isi va lua numele dupa divort? Tarzan2012 Tarzan2012 Intr-o instanta,a fost dat un ordin de catre judecator ca femeia sa isi ia numele anterior inainte de casatorie dupa ce s-a incheiat divortul. Femeia nu a ... (vezi toată discuția)