avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare ...

Va salut! Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din anul 2000! ?Sunt militar, am adeverință cu vechimea de la ITM, dar mi ar trebui și adeverință cu stagiul de cotizare(ptr dosar pensionare) cu respect!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 26 Februarie 2021
Casa județeană de Pensii eliberează stagiul de cotizare din 01.04.2001 ... nu are cum sa elibereze pentru perioade anterioare acestei date.
E suficientă doar adeverinta eliberată de ITM, perioada,anul 2000,la dosar pensionare (MAPN),? Dacă nu s a cotizat! Și ITM ul mi a eliberat doar vechimea în muncă!? Ma puteți ajuta va rog!?
Vi s-a dat raspuns la acesta problema in topicul deschis in sectiunea Dreptul Muncii.
Mulțumesc mult!
Va salut! Firma e radiata, arhiva nu mai există!Casa județeană de pensii și ITM UL nu mi pot elibera adeverință cu stagiul de cotizare, ( sa știu dacă s a cotizat la pensie! Dețin doar adeverință cu vechimea în muncă eliberată de ITM, dar as dori sa știu dacă s a COTIZAT, sa nu am probleme la dosar ptr pensionare, la casa de pensii MAI! Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta lazarilie lazarilie Buna ziua ..am un unchi care a ajuns la varsta de pensionare dar nu mai are cartea de munca.Cei de la itm spun ca nu o gasesc pentru ca ar fi ramas la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu nu își găsește cartea de munca . a ... Mariya22 Mariya22 Buna ziua! Tatăl meu nu își găsește cartea de munca . A mers la casa pensiilor , ITM dar nu ia dat nicio informație. La ANAF la găsit precum a cotizat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa ma pensionez dar am pierdut cartea de munca, ... Leti264 Leti264 Buna ziua, urmeaza sa ma pensionez dar am pierdut cartea de munca, am declarat in monitorul oficial acest fapt si detin copia acesteia, oare ce s-ar putea ... (vezi toată discuția)