avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... intentionez sa demarez o mica afacere in agroturism cu ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

intentionez sa demarez o mica afacere in agroturism cu teren ...

intentionez sa demarez o mica afacere in agroturism cu teren in proprietatea statului. Initiez mai intai contractul de concesiune al terenului si abia apoi pot aplica pt fonduri nerambursabile? Stiu ca din momentul aprobarii cererii de concesiune ai timp un an pt autorizatie si constructie. ( bucatarie, loc de luat masa cel putin acoperit in caz de ploi si...grup sanitar,)
In ce ordine ar trebui sa decurga lucrurile? Este necesar sa detin si o suma de bani? Cat timp dureaza pana este analizat cererea de finantare nerambursabila?
Stiu sunt multe intrebari dar....va multumesc! :)

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As dori sa solicit opinia specialistilor intr-o speta legata de fonduri nerambursabile. In cazul in care se acceseaza fonduri nerambursabile ... (vezi toată discuția)
Firma lungu nicolae lungu nicolae am mai putin de 35 ani,doesc a infiintez o firma nemai avind pina acum si sa pot beneficia de ajutorul guvernamental pt firme starter.Sotul meu detine 3 ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin un fond european in 2012? loredana.s loredana.s Buna ziua. Eu am o idee de afacere si vreau sa o pun in aplicare in acest an. E vorba de a deschide: - un laborator de cofetarie intr-un oras mare (prefer ... (vezi toată discuția)