avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! In anul 2016 mi a fost deschis un pfa , ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! In anul 2016 mi a fost deschis un pfa , mentionez ...

Buna ziua ! In anul 2016 mi a fost deschis un pfa , mentionez faptul că niciodată nu au intrat sau iesit bani pe firma. Practic doar cat am făcut actele. După 5 ani ma trezesc cu datorii imense statului si poprire pe cont. Ma puteti lumina in privinta asta si ce pot face? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:15, 23 Februarie 2021
Nu intrebati unde trebuie. Trebuie sa va duceti la ANAF sa vedeti despre ce este vorba. PFA-ul nu a inregistrat niciun fel de venit in perioada asta?
Buna! Nu , absolut niciunul!

Company Advising a scris:

Nu intrebati unde trebuie. Trebuie sa va duceti la ANAF sa vedeti despre ce este vorba. PFA-ul nu a inregistrat niciun fel de venit in perioada asta?


Mergeti la ANAF sa vedeti despre ce este vorba. Totodata, vedeti ca exista un termen limita de 15 zile pentru depunerea contestatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf poprire pe cont ! ajutor! lucica3 lucica3 Am avut un PFA pe care l-am inchis din 2011. Mi s-au furat zilele trecute portmoneul cu acte si sunind la banca ca sa anunt ca mi s-au furat si cardurile am ... (vezi toată discuția)
Asa zisa datorie la kruk (cesionata de la enel) DoruD DoruD Am primit alaltaieri un sms si astazi m-au si sunat cu un apel automat de la kruk cum va as avea o datorie la ENEL cesionata la kruk. Nu am absolut nici-o ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf trimisa la angajator zulg zulg Buna ziua, Se da situatia: o persoana este pensionara si are poprire pe o suma din pensie, pentru ANAF, de la un PFA care are activitatea ... (vezi toată discuția)