avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O cerere de apel trimisa pe mail, se considera in 2 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O cerere de apel trimisa pe mail, se considera in 2 ex., de instanta,chiar ...

O cerere de apel trimisa pe mail, se considera a fi listata in 2 ex., de instanta, chiar daca in cerere apel, nu am spus ca ”unul pt instanta si unul pt intimata”. E posibil, sa fia acesta un motiv de decadere? Precizez ca am trimis mail ul ,in ultima zi a termenului dupa inchiderea programului instantei si s a receptionat in urmatoarea zi.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
romanul11, utilizator
Cel mai recent răspuns: romanul11 , utilizator 19:18, 22 Februarie 2021
In cazul in care cererea de apel nu indeplineste conditiile prevazute de lege, completul caruia i s-a repartizat dosarul va stabili lipsurile cererii de apel si ii va comunica, in scris, apelantului ca are obligatia de a completa sau modifica cererea. Completarea sau modificarea cererii se va face in termen de cel mult 10 zile de la data comunicarii.
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2021
Carmen Matei, Avocat
Multumesc. Este proces civil.. Pe 2 febr s a primit Hotararea, iar pe 15 febr am trimis Cererea de apel, Cred ca a fost in termen?
Este posibil sa îl.fi depus peste termen.
Dl Lascoschi. M am documentat si , este in termen. Important este sa fie trimisa in cursul ultimei zile,pana la ora 24.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se perimă apelul dacă cererea făcută de apelant nu este trimisă intimatului la timp? gimmy100 gimmy100 Se perima apelul daca cererea facuta de apelant nu este trimisa intimatului la timp ? A trecut vreo 4 luni si inca nu a fost trimisa ... mentionez ca a fost si ... (vezi toată discuția)
De ce nu se formeaza dosarul de apel ? Antik Antik Proces civil : 1)Se admite exceptia lipsei de interes invocata de instanta din oficiu . 2)Reclamantul depune declaratie de apel . 3)Se solicita ... (vezi toată discuția)
Apel ytalyanu ytalyanu cu respect,as dori sa stiu daca la apel se poate depune raspuns sau intampinare (vezi toată discuția)